Vankkurimännikön Pääsiäinen 2018

KEVÄÄN JUHLAKAUSI ALKAA VANKKURIMÄNNIKÖSSÄ PÄÄSIÄISESTÄ!

 

Pääsiäinen tuo kevään iloisesti ja värikkäästi meille leirintäalueelle, jossa luonto alkaa herätä eloon. Koivunoksat, hiirenkorvalle puhkeavat pajunkissat ja keltaiset kevään ensikukkaset, narsissit ilmestyvät vaunujen ja asuntoautojen edustoille niin sekös, jos mikä on varma merkki siitä, että jotain on tapahtumassa.

Pitkät pyhät on meille kaikille ihana tauko hengähtää ja viettää iloista juhlaa yhdessä, jota on mukava toteuttaa juuri meillä Vankkurimännikössä missä kovasti odotetaan vierailijoita. Niin teitä uusia, kuin jo  teitä ennemminkin  meillä käyneitä.

Vankkurimännikkö tarjoaa paljon järjestettyä ohjelmaa koko pääsiäisen ajan. Mukavinta on, että hauskuutta ja haastetta ihan vauvasta vaariin saakka.

Lapsille pääsiäinen on odotettu tapahtuma. Silloin on lupa virpoa, ja sekös jos mikä on mukavaa. Varsinkin kun saamme tehdä sen yhdessä isossa noitakulkueessa, joka kiertää tuttuun tapaan aluettamme turvallisten  ” pupun ja noita-akan” johdolla. Mitä olisikaan pääsiäinen ilman munia…ja munienmaalausta se kiva yhteinen tekeminen, jota voimme toteuttaa monitoimitalollamme Huvikummulla. Kaikki muutkin erilaiset pääsiäisen askartelut teemme toimikuntalaisten avustuksella. Askartelumateriaalit varattu ihan jokaiselle, niin siitäkään ei tarvitse kantaa huolta.

Peräkonttikirppis sekä lasten laavuretki järjestetään tuttuun tapaan.

Saunat lämmitetään päivittäin tuttuun tapaamme. Pääsiäiseen kuuluu hyvä ruoka joten alueellamme on loimulohta myynnissä (Toteutetaan ennakkotilaus periaatteella).  Jos sää suosii ja aurinko lämmittää niin mikä olisi mukavampaa,  kun istahtaa terassille katselemaan alueemme menoa ja syödä kevään ensimmäiset ulkojäätelöt.

Pääsiäisperinteen mukaan kokko sytytetään illan suussa. On jännittävää seurata savun ja kipinöiden määrää, vanhan perinteen mukaan sitä parempi kokko, mitä enempi savua ja kipinöitä. Nähtäväksi jää se, että millaiset kipinät, räiskeet ja savut saamme tänä pääsiäisenä aikaan.

Päivän jälkeen on kiva jatkaa iltaa pubissamme jossa on tarjolla niin karaokea – kuin peli-iltaakin ja elävää musiikkia josta vastaa Pispalan Sälli & Sinirytmi. Tietenkin kuten Vankkurimännikön pääsiäiseen kuuluu, järjestetään ne aikuisten suositut naamiaiset. Muistutuksena, että paras naamiaisasu palkitaan.

 

TARJOLLA ON VAUHDIKASTA JA VÄRIKÄSTÄ MENOA HYVÄSSÄ SEURASSA JOTEN TERVETULOA MUKAAN!

Pääsiäisen ojelma löytyy TÄÄLTÄ

VIRPOMISOHJEET LAPSILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLEEN.
1. Saapuessanne alueelle.
– Toimistolta saatte nauhan, joka kiinnitetään vaunuun / autoon merkiksi, että trullit ovat tervetulleita.
2. Trullikulkue on lasten yhteinen ohjattu tapahtuma.
– Kulkue kiertää alueella virpomassa Noidan ja Pupun ohjauksessa ja virpovat nauhalla merkityt vaunut.
3. Virpomispalkkojen jako.
– Yhdessä kerätyt palkkiot JAETAAN tasan kaikkien kulkueeseen osallistuneiden kesken. Noita ja Pupu hoitaa palkanjaon.