Vankkurimännikön Juhannus 2020

Vankkurimännikön väki toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi Virroille.

Ennakkovarauksia emme tänäkään vuonna ota vastaan, mutta lähihistoriassa emme ole joutuneet käännyttämään montaakaan yksikköä. Meillä sopii majoittumaan noin 250 matkailuajoneuvoa. Saapumalla ajoissa varmistat paikkasi.

Erinäisistä rajoituksista johtuen kokkoa emme saa polttaa emmekä tansseja järjestää, mutta muuten olemme suunnitelleet kaikkea pientä ohjelmaa. Saunotaan erilaisissa kokoonpanoissa ja nautitaan esimerkiksi huurteinen Pubimme viihtyisällä terassilla.

Perjantaina paikalla poikkeaa vihannes/marjamyyjä tuoreiden myytävien kera. Lauantaina keittiömme leipoo myyntiin uunituoreita lämpimäisiä ja sammutinhuolto tekee sammuttimien tarkastuksia pienen pientä korvausta vastaan.

Lapsia emme unohda ja eiköhän siinä porukalla keksitä jonkinlaista pientä yhteistä ajanvietettä.  Toki kaikki normaalistikin meiltä löytyvät Nuorten/Lapsien aktiviteetit ovat käytössä myös Juhannuksena.

Huomaathan, että hiljaisuuden suhteen venytämme normaalia aikaamme
(23:00) perjantaina ja lauantaina parilla tunnilla eteenpäin.

Nyt kun ei ole orkesterimusiikkia tarjolla tanssivalle porukalle, niin emme peri mitään erillistä treffimaksua, vaan Juhannusta pääsee viettämään normaalilla vuorokausihinnalla.

Tervetuloa viihtymään!