Maisan Juhannus on juhlittu!

Maisan Juhannus on juhlittu!

Juhannuksen juhlijoita alkoi saapua Maisansaloon sankoin joukoin jo torstai-iltapäivänä. Juhannuksen ohjelmanumeroita olivat mm. karaoke, tanssiorkesteri, lipunnosto, kokko, juhannuspolku, sekä leikkimieliset olympialaiset lapsille ja aikuisille. Tekemistä siis riitti!

Juhannuspolku oli tänä vuonna hieman aiempia vuosia haasteellisempi, aikuisten reitin kokonaispituuden ollessa yli 5 kilometriä. Osanottajia polulle tuli runsaasti, vastauskuponkeja polun varrella olleisiin kysymyksiin kertyi yli 80 kappaletta. Täysin oikein menneitä vastauksiakin oli runsaan 20 kupongin verran.

Juhannus-liputus aloitettiin juhlavasti laulun säestäessä lipunnostoa.

Juhannuskokko oli kooltaan suuri, ja se paloi kesäillassa näyttävällä ja kuumottavalla liekillä, minkä varmasti kaikki kokkoa seuraamassa olleet saivat tuntea. Ja vaikka yleisön keskuudessa hieman epäilevästi kuiskuteltiin siitä pysyisikö tuli hallinnassa, valmistelut ja pohjatyöt oli huolella tehty ja kokko saatiin poltettua turvallisesti. Vielä läpi yön kävivät toimikuntalaiset tarkastamassa kokkopaikkaa ja kostuttamassa kyteviä kokon jäänteitä.

Aikuisten olympialaiset järjestettiin ensin. Siinä lajeina olivat saappaanheitto, pallonheitto maalitauluun sekä kuulantyöntö kottikärryllä. Olympialaiset käytiin perjantaipäivänä hyvässä ja iloisessa hengessä, ja voittajat tulivat valituiksi. Kisojen voittajien nimet lisätään näille sivuille myöhemmin.

Lasten olympialaiset käytiin lauantai-päivänä, ja lajeina lapsilla olivat saappaanheitto, pallonheitto maalitauluun sekä polkuauto-formulat. Kisat olivat kovatasoiset ja reipashenkiset. Lasten olympialaisten voittajat ilmoitetaan näillä sivuilla myöhemmin.

Alla on kuvakokoelma juhannuksen tunnelmista. Lämmin kiitos kaikille Maisassa Juhannuksenviettoon osallistuneille, sekä kaikille järjestelyihin osallistuneille!Näkymiä aikuisten olympialaisista. Ylimmäisenä lentää saapas, keskimmäisenä pallo, ja alimmaisena kuula.
Näkymiä lasten olympialaisista. Ylimpänä saappaanheitto, keskimmäisinä pallonheitto, ja alimmaisessa ajetaan formulaa!
Olympialaisten eri sarjojen voittajat. Ylimmäisenä lastensarja, seuraavaksi nuoret, sitten naiset ja alimmaisena miehet.Juhannuskokko roihuaa komeasti. Keskimmäisessä kuvassa toimikuntalainen kastelemassa kokon ympäristöä.

Lippu nostettiin juhlavasti laulun säestyksellä.

Sunnuntai-aamupäivällä suoritettiin arpajaisten palkintojen arvonta.