Kylähullut Kulkurit kävivät Maisassa

Kylähullut kulkurit kävivät Maisassa

Kylähullut Kulkurit järjestivät suuren kevättapaamisensa tänä vuonna Maisansalossa 7. – 9. kesäkuuta. Tapaaminen toi Maisaan yhteensä 69 ajoneuvokuntaa, joista suurin osa koostui suurista linja-auton koriin rakennetuista matkakulkimista.

Mukanaan kulkurit toivat reilusti hyvää meininkiä, omia saunoja sekä upeasti rakennettuja matkakulkimia innovatiivisine ratkaisuineen. Ja vaikka Maisansalo tältä viikonlopulta olikin periaatteessa suljettu muilta matkaajilta, paikalle saapuneille löydettiin kuitenkin tilaa.

Ja mikä parasta – sää suosi jälleen kerran vierailijoita Maisassa, ja helli lämpimällä auringonpaisteella. Lämpötilat olivat lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä astetta.
Alakenttä täyttyi kylähulluista matkaajista tupaten täyteen, yläkentälle jäi vielä vähän tilaakin.


Lauantaina ohjelmassa (kaiken muun ohessa) olivat myyjäiset. Vierailijoita alueella palvelivat myös Lihavillen sekä Lohipirtin myyntiautot. Ja olihan Maisan oma grilli tietenkin auki useaan otteeseen läpi viikonlopun ja pubikin palveli vierailijoita.


Kylähullujen kulkineiden hienouksiin kuului esimerkiksi mukana kulkenut vaunusauna, ja ajoneuvopuolella sisustusta täydentävä olohuone takalla. Myös ulkopuolen kesäkeittiössä nähtiin ratkaisuja viimeisen päälle.

“Parempi yksi ruuvi löysällä, kuin kymmenen liian kireällä.” Handsfree -toiminnolla varustettu matkapuhelin integroituna kojelautaan.

Kylähullut Kulkurit järjestivät alueella myös omia kilpailujaa. Yksi niistä oli tässä kuvassa käynnissä oleva tippatikkakilpailu. En ole kyllä aivan varma tuosta nimestä, mutta jotenkin tipat ja tikat siihen liittyivät 🙂

Taikuri vieraili alueella tekemässä temppujaan. Hauskuutusta riitti aikuiseen makuun sopivien vitsien muodossa, ja lapsia viihdyttivät taikatemput, joihin liittyi ylimääräisiä hauskoja jekkuja.

Maisansalolaiset ja Kylähullut ottivat mittaa toisistaan myös lentopallo-ottelun muodossa!

Ja tietenkin myös Maisanalle kävi näyttäytymässä ja ilahduttamassa lapsia (ja tietenkin kaikkia muitankin!) Vielä nimetön Maisanalle saa nimensä 15.6. järjestettävässä nimenantojuhlassa, jossa lapsista muodostuva raati valitsee nimen.

Tässä on meneillään uusien Kylähullut Kulkurit -jäsenten (vapaaehtoinen) kastetilaisuus.

Tässä iloisissa tunnelmissa vielä Maisansalon omat kylähullut kulkurit.

Tapahtumia ja toimintaa riitti koko viikonlopuksi vielä paljon enemmän kuin mitä näistä kuvista käy ilmi. Ja vaikka väkeä oli paljon, säilyi rauha ja hyvä tunnelma läpi koko viikonlopun. Viikonloppu onnistui mitä mahtavimmin.

Lämmin kiitos Kylähulluille Kulkureille ja kaikille niille Maisalaisille, jotka auttoivat onnistuneen viikonlopun luomisessa!