Caramba 3. osakilpailu Virroilla 11.8 2018

Caramba kilpailu – tiedätkö siis mistä puhutaan?
Caramba on matkailuajoneuvojen ajotaitokilpailu, jossa kilpaillaan keiloin merkityllä radalla ajosuoritusten onnistumisesta, joko henkilöauto-asuntovaunu – yhdistelmällä tai asuntoautolla. Kokonaissuoritukseen vaikuttavia tekijöitä on monta: keilojen pystyssä pysyminen, aika ja saadut virhepisteet. Kokonaisaikaan vaikuttavia virhepisteitä rapsahtaa kilpailijalle siitä, jos rengas pääsee kuopimaan kiihdyttäessä tai vähänkin lukkiutumaan jarruttaessa. Joten kyseessä on todellakin kokonaisvaltainen ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän hallitseminen.
Vankkurimännikön leirintäalue toimihenkilöineen on mukana järjestämässä Caramba harrastajien kanssa matkailuajoneuvojen ajotaitokilpailua Virroilla.
Kilpailussa Suomen parhaat asuntovaunun ja -auton käsittelijät ottavat mittaa toisistaan. Nyt tässä tapahtumassa on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä näkemään miten taidokkaasti mm. Euroopan ehdottomaan kärkeen kuuluva, lukuisia SM ja PM – mestaruuksia omaava Elis Bussman kuljettaa kalustoaan.

Tule nyt katsomaan miten helppoa se on, kun osaa hommansa. Ei ole mitään väliä mennäänkö asuntovaunun kanssa eteenpäin vai taaksepäin, vauhtia riittää molempiin suuntiin.
Vankkurimänniköstä tapahtumapaikalle pääsee kätevästi vaikka pyöräillen. Matkaa kilpailupaikalle on n. 5 km. Google kartta

Vankkurimännikön toimikunta huolehtii kisapaikalle myyntiin makkaraa, pyttipannua, virvokkeita, sekä pullaa ja kahvia.

Kilpailu järjestetään lauantaina 11.8. klo 10:00 alkaen.
Osoite on Liskintie 3, VIRRAT

Caramba kilpailun ennakko videon voit katsoa myös osoitteesta https://youtu.be/Z-3R43dvff8

Videon on editoinut https://vidma.fi/