VANKKURIMÄNNIKÖN UUSI VUOSI KÄÄNSI KATSEENSA UUTEEN TULEVAAN CARAVAANARIVUOTEEN

Vuoden ensimmäinen aamu avautui kalenterin ensimmäiseen päivään Vankkurimännikössä. Lunta oli mukavasti ja harmaa ilma-ala +1c näytti mittari ja hiljaisuus täytti omalla harmoniallaan koko leirintäaluetta. Aamuvirkut olivat jo aamukahvinsa nauttineet ja suunnistivat jo koiralenkille ja aamusaunoille jotka meidän ahkerat ja tunnolliset toimikuntalaiset olivat lämmittäneet. Uuden Vuoden tapahtumaviikonloppu on vietetty ja mikä hienointa, saimme paikalle kaiken kaikkiaan 81 vaunukuntaa, jotka olivat parhaimpana hetkenä paikalla. Uusi vuosi vaihdettiin monipuolisella toiminnalla ja taas kerran lapset oltiin otettu hienosti huomioon; heille oli järjestetty mukavaa ohjelmaa ja saadun palautteen perusteella kivaa oli ollut. Meillä oli suosittu peli-ilta, joka keräsi innokkaita kisaajia laidasta laitaan ja eihän se itse voitto ollut tavoitteena vaan yhdessäolo, joka teki illasta onnistuneen.
Uuden vuoden kemut olikin sitten päätös kuluneelle kaudelle, jota saimme juhlistaa tapamme mukaan hienolla rakettien väriloisteella. Tanssiorkesteri Wähäkosket tanssittivat meitä monipuolisella tanssimusiikilla, josta saimme nauttia.

ON AIKA KIITOKSELLE…Vankkurimännikön henkilökunta kiittää kaikkia Caravaanareita kuluneesta vuodesta 2017 ja toivottelee kilometririkasta alkanutta tätä uutta vuotta 2018 !

Olemme aloittaneet vuoden yhteen hiileen puhaltamalla ja haluamme, että Vankkurimännikkö on jatkossakin paikka, johon on kiva tulla meidän iloiseen, ystävälliseen ja palvelualttiiseen joukkoomme.

KAVERIA EI JÄTETÄ JA ONHAN SE KARAVAANARI EDELLEEN KAIKKIEN KAVERI😊

HYVÄÄ ALKAVAA CARAVAANARIVUOTTA 2018
TOIVOTTELEE: MÄNNIKKÖLÄISET