Vankkurimännikön juhannusjuhla 2016

Tervetuloa koko perheen juhannusjuhlaan Vankkurimännikköön.

Viikonlopun aikana paljon ohjelmaa, lipun noston, juhannuskon ja saunojen lisäksi tarjoamme muun muassa seuraavaa. Ja mikäli kelit sallivat, Harald’sin kesäterassi on auki päivittäin

  • Lapsille vihtojen tekoa, keppihevosten askartelua, lintubongaus kisa, vesisotaa ja oma juhannussauna tarjoiluineen. Myös suosittu ja toivottu Zetor-traktori on taas paikalla kyydittämässä lapsia.
  • Aikuisempaan makuun suosittua karaokea pääsee laulamaan torstaina ja lauantaina. Uusia kappaleita löytyy 270kpl, muun muassa toivottuja Souvareiden kappaleita on saatu runsaasti lisää.
  • Juhannustanssit tarjoilee orkesteri Herrakerho viihdyttäen rautalangalla ja vanhalla perinteisellä tanssimusiikilla. Sään salliessa orkesteri ja  juhannustanssit tanssitaan ulkona katetulla terassilla. Huomioithan tämän leiriytymispaikan valinnassa, musiikki soi ulkona juhannusaattona 21.30-01.30 .
  • Kirpputorin ystäville ilmoitettakoon, että takakonttikirppis ja myyjäiset on lauantaina takkatuvan kentällä. Myyntipaikan tarjoamme veloituksetta.

Löydä tästä juhannuksen ohjelma