Vankkurimännikön hiihtolomaviikko 2018

VANKKURIMÄNNIKÖN HIIHTOLOMAVIIKOLLA 23.2 – 4.3 SUKSET, KELKAT JA PULKAT LUISTAVAT

Talvella ei voisi olla kauniimpaa näkyä kuin vitivalkoinen puhdas luminen maa ja nämä ihanat pakkasen huurteiset puut, joita meillä täällä Vankkurimännikössä riittää.

Hiihtoloma tarjoaa taas hurjasti kaikenlaista mahdollisuutta harrastaa ja kokeilla aktiviteettejä laidasta laitaan ja mikä parasta: Virtain Vankkurimännikkö sijaitsee keskellä Suomea hyvien tieyhteyksien päässä, joten meille on helppo tulla ihan mistäpäin Suomea tahansa.

 

Hiihto on kuulunut Suomalaisten elämään aina. Se onkin mitä mainioin liikuntamuoto. Virroilla on hyvät mahdollisuudet hiihto- ja laskettelu harrastuksiin.
Hiihtolatu Pukkivuorelle lähtee Vankkurimännikön välittömästä läheisyydestä.Hiihtoloman ajaksi teemme lisäksi lapsille omat hiihtoladut pellolle meidän leirintäalueen välittömään läheisyyteen, jossa lasten ja miksei aikuistenkin on turvallista hiihdellä.

 

Pilkkijöille Yläne-Torisevan, kalarikas (kirjolohi, siika, taimen) ja luonnonkaunis Rotkojärvi tarjoaa mahdollisuudet kalastuksesta kiinnostuneille. Matkaa Vankkurimänniköstä pilkkiapajille on vain alle 3km.

Virtain Urheilukalastajien järjestämässä pilkkikilpailussa tammikuun puolessa välissä kalasaalista saatiin yht. n. 70kg ja parhaimman kalasaaliin nostaneen voittajan saalis punnittiin 6,7 kg painoiseksi.
Yläne-Torisevan rannoilla on myös tulentekopaikkoja, joten vaikka koko perhe voi lähteä sinne ulkoilemaan ja ihailemaan maisemia.

Vankkurimännikössä lapsille on paljon tekemistä. Lapset voivat saada koko viikon kulumaan mukavassa kaveriseurassa kaikenlaista touhutessa.

Vankkurimännikölle on kunnia-asia hoitaa kulkuväylät aurauksineen ja hiekoituksineen hyvin, jotta kulkemiset ja parkkeeraukset sujuvat jouhevasti ja turvallisesti.

Mikä voisi olla rentouttavampaa kuin raitis ulkoilma ja sen päälle meidän mahtavat saunat löylyineen, joka päivä! Ja sitten ken uskaltautuu pulahtamaan avantoon tai ihan vaan hyppäämään lumihankeen vilvoittelemaan. Illan tullen Huvikumpu, meidän pubi, tarjoaa musiikkia. Eritoten karaoke on meillä kovasti suosittua. Tanssista pitäville lattia on sopivasti liukas tanssahteluun ja juomia voi ostaa jokaisen makuun omanlaisensa. Vankkurimännikössä et ole yksin, sillä hyvää juttuseuraa löytyy ihan jokaiselle.

Hiihdellään, kävellään tai ihan vaan ollaan ja nautitaan talvesta kukin voimiensa ja kiinnostuksensa mukaan ja muistetaan: KARAVAANARI ON KAIKKIEN KAVERI.

Linkit aktiviteettien sivustoihin:
Pukkivuori
Pukkivuoren latukartta
Kalastusluvat
Kalastussäännöt Yläne-Torisevalla

OTAMME HIIHTOLOMALAISET ILOISIN MIELIN VASTAAN JA TEHDÄÄN MUKAVAA YHDESSÄ

TERVETULOA VANKKURIMÄNNIKKÖÖN!

Alueen oma hiihtoloma-ohjelmisto julkaistaan aivan lähi tulevaisuudessa

Vankkurimännikön etusivulle