VANKKURIMÄNNIKKÖ 40 vuotta 8.-10.7.2016

Nyt on aika juhlistaa yhtä Suomen ensimmäisistä kerhojen omista alueista Suomessa. Tänä päivänä saamme kiittää uudisraivaajia ja sekä vuosien aikana panoksensa kortensa kantaneita karavaanareita tinkimättömästä työstä alueen ja sen ihmisten iloksi.

Juhlan kunniaksi olemme järjestäneet Teille, Arvoisat juhlavieraat, ohjelmaa koko perheelle viikonlopun ajaksi. Virallisempi juhlaosuus on puheineen, esityksineen ja muisteluineen Huvikummulla lauantaina klo 13.30 -15.30. Virallinen juhlaosuus päätetään yhteiseen kakkukahvihetkeen.

Huvikummulla valokuvanäyttely alueen 40-vuotistaipaleelta. Teemoittain esille kootun näyttelyn materiaali on saatu lahjoituksena alueen kausipaikkalaisten sekä toimikuntien arkistoista. Jaamme myös kaikille alueella saapuville Historiikin 40 vuoden ajalta.

Esiintyjät

Perjantaina Huvikumpu 21.30 – 01.30

Crawfish Kings

Yhtyeen musiikki kumpuaa syvältä Louisiansta saaden tahtinsa alueen perinteisestä rokkaavasta musiikista.  Pukukoodia emme vaadi, kuitenkin voit halutessasi pukeutua rentoon lännen tyyliin. Onko se stetson, bootsit tai ihan koko kostyymi intiaanien tai lännenmiesten tai -naisten tyyliin on vapaasti valittavissasi.

Lauantaina Huvikumpu lapset 16.00-16.30

Lastenteatteri Koipihumppa                                                                                        

Tämä hauska musiikillinen satu on näyttelijä Emilia Pokkisen ja huilisti Päivi Pöyhösen uusi lastenteatteriesitys, joka pohjautuu kirjailija Jukka Itkosen runoihin.

Lauantaina Huvikumpu 21.30-01.30

Rami Rafael & Valentinot                                                                                                 Upeaääninen ja karismaattinen tangoprinssi vie taatusti jalat alta tai taivuttaa niihin unohtumattomimpiin liukuihin tanssilattialla

Löydä tästä juhlaohjelma

Pica-viestissä juhlan ennakkomainoksesta poiketen, emme veloita tapahtumamaksua. Lisäksi toivomme varautumaan siihen, että joudumme mahdollisesti rajoittamaan ja kieltämään telttojen ja markiisien käytön joiltakin kohdin aluetta. Alueelle saapuessasi paikalleohjaus

Tervetuloa, viihtykää ja nauttikaa ja olkaa mukana tekemässä uusia rikkaita muistoja