Superviikonloppu 24. – 26.7.2020

TAPAHTUMAAN PÄÄSEE MUKAAN NORMAALILLA ALUEMAKSULLA.
( Ei erillistä treffimaksua )

Nyt käytävän karsinnan jälkeen FINAALI mittelö käydään Vankkurimännikössä 14. – 16.8.2020

Hämyjen Karaokekilpailun säännöt ovat luettavissa ja ladattavissa allaolevasta linkistä.
Hämyjen Karaokesäännöt_2020

Ennakkoilmoittautumisen Karaoken finaaliin voit suorittaa sähköpostilla
toimisto@vankkurimannikko.fi

 

Kesän monipuolisin tapahtumamme on jälleen ajankohtainen, joten toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi viettämään viikonloppua kanssamme. Ja kaikki aivan normaalilla vuorokausimaksulla (SFC-jäsenet 20€/vrk)

Perjantaina aamusta alkaen on toimistolla mahdollista ilmoittautua niin lauantain karaokekilpailuihin kuin leikkimielisen tosimieliseen lentopalloiluun. Saunavuorot aloitamme ja päätämme uikkarisaunojen merkeissä, mutta välissä toki omat kaksi tuntiset sekä miehille että naisille. Pub aukeaa jo alkuillasta ja halukkaat pääsevät mikrofonin varteen Karaoken merkeissä.

Lauantaina lentopalloilu elää oman ohjelmansa mukaan aamusta iltaan asti. Vastaavasti myös saunomaan pääsee niin pitkillä sauna-ajoilla, että jokainen varmasti ehtii. Pidämme siis saunat lämpöisinä yli 12h.

Saunominen tapahtuu pääosin uikkarisaunojen merkeissä, mutta varataan toki jälleen ne omat pari tuntiset sekä miehille että naisille.

Pub aukeaa jo aamupäivällä ja virvokkeiden lisäksi myynnissä on sekä pientä suolaista että makeaa. Illalla tarjolla myös tuhdimpaa illallista.[highlight ]Annoksia myynnissä rajoitettu määrä 150 kpl[/highlight]. , joten kannattaa ostaa ruokalippu jo päivällä etukäteen toimistolta tai Pubista edulliseen 8€ hintaan.

Karaokekilpailu laitetaan käyntiin puolilta päivin ja eiköhän kaikkien sarjojen voittajat ole selvillä ilta kuuteen-seitsemään mennessä. Tästä eteenpäin valomerkkiin asti tanssitaan levymusiikin tahdissa, mutta eihän sitä koskaan tiedä josko pubin henkilökunta innostuu yleisön painostuksesta laittamaan Karaokekoneen käyntiin.

Kesäkahvilan avaamme sään salliessa lauantaina aamupäivällä lentopallokentän läheisyyteen.

Lapsille olemme varautuneet järjestämään erinäistä puuhailua iltapäivän aikana, mutta tarkennetaan tätä kunhan porukan ikärakenne hahmottuu.
Tässäkin toki joudumme huomioimaan vallitsevan säätilan, koska isommat sisätilamme ovat karaokekilpailun käytössä.

Eli nyt kaikki sankoin joukoin herättämään henkiin vanha tunnuslauseemme “Vankkurit vierii Virroille”.

Tervetulotoivotuksin
Vankkurimännikön toimikunta

Ps.
Meille on tärkää, että kaikki viihtyvät iloisen hauskanpidon merkeissä, mutta kaikilla pitää olla myös mahdollista lepuuttaa silmiään.
Perjantaina alue hiljenee klo 23 (poislukien. Pub).
Lauantain osalta vaunualueen iloinen puheensorina vaikenee viimeistään heti sunnuntain puolella klo 01.
Erilaiset omat musiikkilaitteet tosin lauantainakin klo 23
Alueella koko viikonlopun ajan 24/7 järjestyksenvalvoja, jonka tavoittaa tarvittaessa tston puhelimesta.