Männikkö uusivuosi 31.12–1.1.2015

Näin vuoden viimeisinä päivinä haluamme Männikössä toivottaa kaikille oikein hyvää Joulua ja suoda lämpimiä ajatuksia kaikille teille, jotka olette olleet mukana tekemässä ja osallistumassa moniin muistorikkaisiin hetkiin.

Lisäksi haluamme toivottaa onnellista uutta vuotta 2015 ja kutsumme teidät mukaan Männikön vuodenvaihtajaisiin. Tule mukaan muistelemaan mennyttä vuotta.  

Tarjoamme valokuvanäyttelyn toimistolla vuoden 2014 tapahtumista. Valokuvia löytyy lähes 600 kpl. Ehkäpä sinut tai perheenjäsenesi on ikuistettu kuviin mukaan. Mikäli haluat valokuvan itsellesi, lähetämme sen sinulle sähköpostilla a’ 0,50 cent /kpl. Tuotto menee Vankkurimännikön nuorisotoimikunnan hyväksi.

Lisäksi ohjelmassa on mm. alkuillasta oma ilotulitus lapsille, sekä toinen täsmälleen vuoden vaihtuessa. Luonnollisesti Männikön saunat ovat kuumina.

Loppuyön tunteina ja aina jatkuen uuden vuoden puolelle Huvikummulla tanssitaan. Minna Vaittinen orkestereineen tanssittaa karavaanareita tunnelmalliseen ja vauhdikkaaseen tyyliinsä. 

Tervetuloa vuoden 2014 viimeiseen tapahtumaan

Tapahtumamaksu 5€