Maisan puurojuhlan tunnelmat

Maisan puurojuhlan tunnelmat

Maisan puurojuhlaviikonloppu vietettiin vilkkaissa tunnelmissa ja alueella oli runsaasti väkeä paikalla, niin vierailijoita kuin omaakin väkeä.

Puurojuhlaviikonloppu alkoi jo torstaina, sillä perjantai oli Suomen itsenäisyyspäivä 6.12. Torstaina alueelle asettumisen jälkeen laulettiin ja tanssittiin pubissa karaokea, ja nautittiin Maisan grillin antimista, jotka ovatkin kokeneet monenlaisia uudistuksia.

Perjantaina Suomen lippu nousi salkoon itsenäisyyspäivää juhlistamaan. Lapset ja lapsenmieliset paistoivat ja koristelivat Maisatuvassa piparkakkuja. Hieman myöhemmin tarkkakorvaisimmat saattoivat havaita, että Maisan toimikunnan näytelmäkerho harjoitteli samoissa tiloissa kuumeisesti, tosin vielä lukittujen ovien takana. Illalla karavaanareita saapui tanssittamaan Taxi Drivers orkesteri. Maisapubissa oli tunnelma katossa ja nupit kaakossa.

Lauantaina Maisatuvassa shoppailtiin myyjäisten merkeissä. Kello 14 iltapäivällä alkoi viikonlopun nimikkotilaisuus, ja karavaanareita saapuikin sankoin joukoin maistelemaan herkullista riisipuuroa sekä hörppimään glögiä. Toimikunnan näytelmäkerho tuli, yleisön luvalla, esittämään puurokansalle Tiernapojat -esitystä, joka sai yleisöstä kehuja, vaikkei aivan samoin mennytkään kuin kenraaliharjoituksissa.

Tiernapoikien jälkeen tupaan saapui Joulupukki Nita-nallen seurassa, jolla oli säkissä lahjoja kilteille lapsille. Ja kaikki lapsethan olivat tietenkin olleet kilttejä, kuinkas muutenkaan!

Ja lauantai-päivän viimeistelivät tunnelmalliset karaoke-tanssit Maisapubissa, hyvien juomien ja grilliruoan vauhdittamina.

Sunnuntaina ennen kuin vieraat alkoivat suunnata kotiin, suoritettiin vielä arpajaisten voittojen arvonta. Päävoitot, eli joulukinkut menivät Heli ja Mika Nikkiselle sekä Tuija Rajalammelle ja Jaska Sankilalle.

Onnistuneen ja tapahtumatäyteisen viikonlopun jälkeen vierailijat alkoivatkin suunnata koteihinsa.

Kiitos kaikille osallistuneille, tervetuloa uudelleen!