Maisan naistenpäivä oli menestys!

Maisan naistenpäivä oli menestys!

Maisassa vietettiin naistenpäivää 8.3. naisten hemmottelun merkeissä. Toimikunnan miehet panivat parastaan.

Aamu alkoi aamiaistarjoilulla naisille Maisatuvassa. Aluevetäjät Juuso ja Nakki ottivat naiset vastaan halauksella ja ruusulla. Aamiaisena tarjoiltiin kahvia ja teetä, uunituoreita sämpylöitä asianmukaisine lisukkeineen sekä puuroa hillosilmällä. Taustalla viserteli linnunlaulu.

Aamiaisen jälkeen puolilta päivin oli vuorossa turvesauna rantasaunalla. Saunontaan oli varattu ruhtinaalliset neljä tuntia, jona aikana naisilla oli tilaisuus peseytyä luonnonmukaisilla pesuaineilla, peittää ihonsa hoivaavalla turpeella ja nauttia saunan pehmeästä 60 asteen lämmöstä. Nestetäydennys hoidettiin kylmällä yrttijuomalla ja vedellä.

Upean ja rentouttavan päivän päätteeksi toimikunnan miehet muuntuivat Maisansalo Lumps -balettiryhmäksi ja esittivät kesken karaokeillan oman tulkintansa Pienet Joutsenet -balettiesityksestä sonnustautuneina pitkälti pelkkiin toimikuntaliiveihin. Katso video Maisan naamakirjasta.

Aamiaisjonossa Puuronjakaja valmiudessa Aamiaishetki naisille Kinkut oli aseteltu rakkaudella Toimikunnan naisia Turvesauna Turvesauna Maisa lumps Maisa lumps